Ветрогенератор по Залез


Едва ли скоро време ще завършат магистрала Тракия, за сега все още трябва да се минава по стария път от Стара Загора. От една старна се губи доста време, но пък също така това внася и някакво разнообразие, а гледка от пътя към Сините Камнъни над Сливен е страхотна по всяко време на година. Колко пъти съм минавал по този път и исках да снимам ветрогенератори на фона на планината, но този път минавах Сливен точно по залез и вече задължително трябваше да направя спирка в едно от Сливенските села.

Имам много „планове“ и „идеи“ за това какво искам да снимам, така едната от много идеи е да снимам парк на ветрогенератори близо до нос Калиакра след залез. Там има много ветрогеератори и заедно с красивите цветове на залеза фотографии трябва да станат интересни. Но за сега съм доволен и този самотен ветрогенератор близо до Сливен.

Залез беше много красив. Такъв залез заслужава по-добро място, като нос Акин например. Там където спрях нямаше много интересни композиции. Планина в една посока, и поле в друга.

Когато няма интересен преден план, човешко присътствие помага.

Post a Comment

Your email is never published nor shared.