Радиационен Плаж

Лятото мина прекалено бързо. От поне 5 седмици (средата на юли) не съм пипал новия ми фотоапарат, а пък снимки от 2 фотосесии с природа, които правих през юни все още стоят на компютъра и чакат публикация. Но като не ми се занимава с тяхната „обработка“ (която включва: 1) избор на най-интересни 5-6 от стотина и повече, 2) оправяне на баланса на бялото и кривия хоризонт (не толково дисторзия от обектива, колкото борба с наклонения хоризонт) 3) смаляване за интернет и слагане на водния знак). Не звучи като много работа, но все пак за сега не ми се занимава с това.

Но пък трябва да пусна нещо ново, така че взимам пример от главния БГ пейзажист и пускам един тапет за работния плот, или (като виждам по статистика на търсенето в гугл) „wallpaper за десктоп“, по някаква причина хора свикнаха да ги наричат на този българско-английски „език“.

Wallpaper: Vromos Bay 1600 x 1029 px

Снимката е направена до нос Акин в залива Вромос, който през август беше обявен за опасен поради повишен радиационен фон. Аз пък го посещавам за втори път, за който ще напиша по-късно…. макар че вече са минали цели 3 (!!!) месеца от като направих тези снимки. Ужас, сякаш беше само вчера.

Ползването на снимката е разрешено само за некомерсиални цели. Ако се интересувате от нея за комерсиални цели, използвайте формата за контакт.

One Comment

  1. Posted септември 7, 2010 at 06:23 | Permalink

    Страшно е красиво :)

Post a Comment

Your email is never published nor shared.