Tag Archives: водопад

Витоша. Река Бистрица

Витоша. с.Кладница (река Йордан) – Черни Връх – с.Бистрица

Витоша. Янчовска и Старата Река

Стара Планина. г.Карлово – х.Васил Левски – х.Рай – г.Калофер

Боянски Водопад

Вазова Екопътека

Витоша. с.Кладница-вр.Острица-Златните Мостове-кв.Бояна